Stiri de ultima ora

Un câine și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână -

Un câine și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână -
Stiinta-sanatate
Un câine fidel și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână, până când acesta a ieșit după ce a fost tratat pentru o afecțiune cerebrală.Cățelul de talie mică, pe nume Boncuk, a fost răsplătit pentru loialitatea sa cu o reîntâlnire emoțională, când Cemal Senturk, în vârstă de 68 de ani, a ieșit în sfârșit din spitalul din orașul Trabzon.

Senturk a fost dus la spital pe 14 ianuarie după o embolie cerebrală. Boncuk, al cărui nume înseamnă „mărgele”, a mers după ambulanță și și-a început priveghiul în fața spitalului imediat, revenind apoi în fiecare dimineață. Ocazional, cățelul era hrănit de personalul spitalului.

Câinele fugea continuu pentru a se întoarce la spital

„Nu reprezintă un pericol pentru nimeni. Toată lumea a văzut relația dintre câine și stăpânul său. Îi face pe toți fericiți ”, a spus directorul de comunicare al spitalului, Fuat Ugur, potrivit Reuters.

Fiica bărbatului bolnav a încercat să ducă acasă cățelul de mai multe ori, dar fugea continuu pentru a se întoarce la spital.

Când Senturk a ieșit în sfârșit din spital, săptămâna aceasta, Boncuk a fugit fericit alături de scaunul cu rotile, sărind spre stăpân ca să fie mângâiat.Articolul Un câine și-a așteptat stăpânul în fața unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână apare prima dată în Descopera.ro.

descopera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus