Stiri de ultima ora

INCREDIBIL! O pensionară din Sectorul 3 stătea cu obuzul în dulap

INCREDIBIL! O pensionară din Sectorul 3 stătea cu obuzul în dulap
Stiinta-sanatate
Un obuz în stare de funcționare a fost găsit, duminică, într-un dulap dintr-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, locatarii din două scări de bloc fiind evacuați.

Adaugă părerea ta

Potrivit primelor informații, un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz, cu focos, în stare de funcționare, în apartamentul bunicii dintr-un bloc din Aleea Budacu, sectorul 2 al Capitalei.

La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 23 Poliţie, fiind informat şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului se deplasează şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.

De asemenea, s-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acţiunea de extragere a elementului de muniţie, informează News.ro.

Obuzul găsit, duminică după-amiază, într-un apartament din Capitală a fost ridicat de pirotehnişti, iar locatarii imobilului reintră în locuinţe, a anunţat Poliţia Capitalei.Blocul a fost evacuat după ce un bărbat a anunţat la 112 că a găsit un obuz în apartamentul bunicii sale. Potrivit poliţiştilor, apelul a fost primit în jurul orei 16,00.La faţa locului au fost poliţişti de la Secţia 23, fiind informat şi ISUBIF, precum şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR.Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase urmează să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei.
www.realitatea.net

Articole similare :
comments powered by Disqus