Stiri de ultima ora

Centrul Oncologic Sanador – servicii medicale integrate, tehnologie de înaltă performanţă şi o echipă medicală de elită

Centrul Oncologic Sanador – servicii medicale integrate,
tehnologie de înaltă performanţă şi o echipă medicală de elită
Stiinta-sanatate
Centrul Oncologic Sanador – servicii medicale integrate, tehnologie de înaltă performanţă şi o echipă medicală de elită

13 octombrie 2020, 13:27

Centrul Oncologic Sanador pune la dispoziţia pacienţilor o gamă complexă de servicii moderne şi integrate de diagnostic şi tratament al cancerului, dar şi urmărire post-terapeutică.

Traseul fiecărui pacient care apelează la serviciile Centrului Oncologic Sanador începe cu analiza şi verificarea cazului de către Comisia Oncologică Multidisciplinară (Tumor Board), alcătuită din medici cu experienţă, din arii de interes complementare (oncologie medicală, radioterapie, chirurgie oncologică, neurochirurgie, radiologie-imagistică medicală, anatomie patologică, nutriţie, psihologie etc.). În Tumor Board se stabilesc, pe baza datelor medicale de ultimă oră şi a celor mai recente ghiduri şi protocoale terapeutice, recomandări privind modalităţile de diagnostic suplimentare (dacă este cazul), tratamentele personalizate şi optimizate, precum şi ordinea intervenţiilor medicale: tratament oncologic (chimioterapie, terapie biologică, terapie ţintită, imunoterapie, hormonoterapie), chirurgie oncologică, radioterapie cu radiaţii ionizante sau o combinaţie a acestora. Toate acestea sunt discutate cu pacientul, care, informat fiind, alege paşii de urmat în deplină cunoştinţă de cauză.

La Centrul Oncologic Sanador, pacienţii oncologici au la dispoziţie, în ambulatoriu şi prin spitalizare de zi şi continuă, servicii de oncologie medicală, chimioterapie, radioterapie, brahiterapie, medicină nucleară (radioiodoterapie, SPECT-CT, PET-CT), terapii realizate cu ajutorul celor mai performante echipamente şi tehnologii medicale şi al unei echipe medicale cu experienţă şi rezultate remarcabile.

Serviciile medicale integrate oferă pacienţilor acces rapid şi facil, fără deplasări suplimentare, la întreaga gama de specialităţi medicale, medici cu pregătire de top şi aparatură medicală de ultimă generaţie.

Centrul Oncologic Sanador, cel mai mare centru specializat în diagnosticarea şi tratarea cancerului din sistemul medical privat românesc (din punctul de vedere al complexităţii serviciilor medicale), este integrat Spitalului Clinic Sanador , cel mai mare spital multidisciplinar privat din România, cu o suprafaţă totală de 30.000 de mp şi o capacitate de 413 paturi, cu compartiment de primiri urgenţe (24/24H), flotă proprie de ambulanţe, 18 linii de gardă şi o echipă medicală de elită.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus