Stiri de ultima ora

Video Surprize la turneul Concord Iași Open

Video Surprize la turneul Concord Iași Open
Sport
Cezar Crețu și Filip Jianu, senzațiile turneului Concord Iași Open. Marius Copil a fost eliminat în primul tur

Marius Copil, cel mai bine clasat tenisman român, a fost eliminat în primul tur al turneului Concord Iași OPEN. În schimb, Cezar Crețu și Filip Jianu au profitat de wild carduri și s-au calificat în fața unor adversari mult mai bine cotați. Vicecampionul olimpic de la RIO Florin Mergea s-a întors pe teren cu gândul la o noua ediție a Jocurilor Olimpice.

Surprize la turneul Concord Iași Open

După 7 luni de pauză, Marius Copil nu i-a făcut față chilianului Barrios Vera și a cedat în 3 seturi partida. Cap de serie numărul 8, Copil, a câștigat primul act cu 7- 5, dar le-a pierdut pe următoarele cu 3- 6, 0-6.

Ieșeanul Cezar Crețu, 20 de ani, și bucureșteanul Filip Jianu, 19 ani, sunt senzațiile de până acum ale challengerului dotat cu premii în valoare de 88 de mii de euro. Ambii au trecut în primul tur de adversari mult mai experimentați și au reușit cele mai importante rezultate din carieră.

CONCORD Iași OPEN este al doilea cel mai important turneu ca valoare din lume care se desfășoară în această săptămână, după cel de la Roma.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus