Stiri de ultima ora

Video Meciuri fără spectatori

Video Meciuri fără spectatori
Sport
Decizia autorităților de a interzice adunările publice e o lovitură puternică mai ales pentru suporterii echipelor de fotbal. Întâlnirile pe stadioane sunt pentru fani adevărate petreceri, la sfârșit de săptămână, așa că absenţa din tribune e o mare dezamăgire. Un derby cu tradiție, Universitatea Craiova – FCSB, se joacă în această seară pe Arena Națională, de la 20.30, fără spectatori.

Meciuri fără spectatori

Cei 200 de suporteri craioveni ar fi trebuit să plece azi la prânz cu autocarele spre Bucureşti, unde are loc meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Restricțiile impuse i-au supărat, chiar dacă și-au primit banii înapoi pe bilete.

Federația Română de Fotbal a anunţat că în perioada următoare .

Și vânzarea biletelor pentru meciul România - Danemarca sub 21 de ani, din preliminariile EURO 2021, a fost suspendată. Meciul este programat pe 31 martie, pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

În schimb, meciul din liga a doua dintre Rapid și Reșița, care a avut loc la prânz, în București, s-a jucat cu spectatori. Trei mii de persoane au intrat pe stadion, chiar înainte ca autoritățile să anunțe noile restricții pentru prevenirea răspândirii coronavirusului. Cei care nu au mai fost lăsăți să intre s-au revoltat.

Măsurile care interzic activitățile la care participă peste 1000 de persoane sunt valabile până la 31 martie. Dar există posibilitatea să fie prelungite.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus