Stiri de ultima ora

VIDEO Meci fabulos făcut de Bayern cu Hamburg! 9-2 şi Juventus tremură înainte de duelul din Ligă

VIDEO Meci fabulos făcut de Bayern cu Hamburg! 9-2 şi Juventus tremură înainte de duelul din Ligă
Sport
Bayern ştia dinaintea meciului că nu va fi campioană matematic după această etapă, pentru că Dortmund învinsese Stuttgart, 2-1, dar asta nu i-a împiedicat pe bavarezi să facă o partidă incredibilă cu Hamburg , 9-2.

La pauză, tabela arăta deja un neverosimil 5-0 pentru gazde, chiar dacă Jupp Heynckess a făcut cîteva schimbări în echipa de start pentru a odihni anumiţi jucători în vederea partidei de marţi cu Juventus, Alaba, Muller Mandzukici sau Ribery fiind în afara lotului sau începînd meciul pe banca de rezerve.

Shaqiri a deschis scorul încă din minutul 5 VIDEO , pasînd apoi la reuşita lui Schweinsteiger (19 VIDEO ). A urmat recitatul Robben - Pizarro, cei doi marcînd împreună 5 goluri în mai puţin de 40 de minute! Olandezul două, 33 VIDEO şi 54 VIDEO , iar peruanul - cel mai bun marcator străin din Bundesliga - patru reuşite, în minutele 30 VIDEO , 45 VIDEO , 53 VIDEO , 68 VIDEO .

Bruma a înscris pentru oaspeţi, 75 VIDEO , dar Ribery a marcat imediat VIDEO . Hamburg a mai reuşit un gol, prin Westermann, 86, înainte ca arbitrul să pună capăt partidei.

Adversara nemţilor de marţi, Juventus, a învins azi în deplasarea de la Milano, cu Inter, 2-1 ( Detalii AICI ).
gsp.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus