Stiri de ultima ora

Video Liga Zimbrilor se vede la TVR

Video Liga Zimbrilor se vede la TVR
Sport
După 185 de zile, s-a reluat Liga Zimbrilor, în premieră cu un turneu pe teren neutru, la Sf Gheorghe, în cele două săli ale oraşului. În direct, la TVR, Dinamo şi Potaissa Turda s-au impus în prima rundă. Transmisiunile din Liga Zimbrilor continuă şi astăzi la Televiziunea Română.

Liga Zimbrilor se vede la TVR

Recenta câștigătoare a Cupei și Supercupei României, Dinamo a început tare meciul cu CSM Făgăraș, echipă care a făcut transferuri spectaculoase în această vară. A fost o primă repriză cu peripeții, în care au fost două pene de curent. Bucureștenii au jucat bine cartea contraatacului prin Gavriloaia și Asoltanei și la pauză au condus cu 7 goluri.

În repriza secundă, antrenorul Constntin Ștefan a vrut să ruleze tot lotul și ardelenii au profitat. Trioul Csog, Mocanu, Korbel a întors jocul și CSM Făgăraș s-a apropiat la un gol în minutul 51. Dinamoviștii au revenit cu artileria grea pe teren și au controlat din nou disputa, datorită prestației de excepție a pivotului Szasz. S-a încheiat 29-25 pentru Dinamo, care va întâlni azi, în direct pe Tvr 1 de la ora 18.25 pe CSM Focșani.

În derbiul primei runde, Potaissa Turda, echipa clasată pe poziția secundă în sezonul trecut, a forțat doar atât cât a fost nevoie pentru a depăși pe Poli Timișoara cu 28-24. Plusul de experiență și jocul altruist și eficient al lui Marius Szoke - 8 reușite, au adus prima victorie stagională a turdenilor, care azi au un nou meci tare cu Steaua, în direct pe TVR 2, începând cu ora 17.00.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus