Stiri de ultima ora

VIDEO Imaginile zilei: Cum își petrece Novak Djokovic carantina de la Adelaide - Unicii fani sârbi și dansul liderului mondial

Și atunci când nu spune ceva Novak Djokovic tot ține capul de afiș al zilei din tenisul mondial. Imaginile cu liderul ATP aflat la balconul apartamentului unde-și petrecere carantina din Adelaide și fanii său au devenit rapid virale.

Ce s-a întâmplat de fapt?

Fanii lui Nole sunt greu de ținut în frâu atunci când vine vorba despre idolul lor. Au aflat unde este cazat și s-au prezentat cu mic cu mare sub balconul apartamentului unde Djokerul se află în carantină înainte de Australian Open.

Bucuroși că-l pot vedea pe favoritul lor, fanii sârbi au încins un dans în plină stradă, jocul fiind acompaniat cu muzică tradițională.

Surprins în mod plăcut, Djokovic a ieșit la balon a zâmbit, a dansat și i-a aplaudat pe fanii care cu siguranță i-au facut ziua mai frumoasă.

În ultimii ani, Australian Open a fost un loc fantastic pentru Nole: a obținut în total 8 titluri (record absolut pentru Grand Slam-ul de la Melbourne) și a avut mereu parte de o susținere importantă în tribune (comunitatea sârbă este una împortantă în această parte a lumii).
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus