Stiri de ultima ora

VIDEO | Imagini nedifuzate până acum. Ianis Zicu, filmat în casa unuia dintre cei mai mari interlopi din Constanţa. Cine este Cristi Bocea, unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicu Gheară

VIDEO | Imagini nedifuzate până acum. Ianis Zicu, filmat în casa unuia dintre cei mai mari interlopi din Constanţa. Cine este Cristi Bocea, unul dintre oamenii de încredere ai lui Nicu Gheară
Sport
Reprezentanţii lumii interlope intră de multe ori în cercul de cunoscuţi ai fotbaliştilor români. Notorietatea jucătorilor, dar şi potenţa lor financiară atrag şi persoane certate cu legea. Este cazul şi lui Ianis Zicu, cel care în urmă cu aproape 15 ani a fost filmat în casa unui interlop constănţean, Cristi Bocea.

Filmarea a fost făcută imediat după ce Ianis Zicu, pe atunci un tânăr constănţean foarte talentat legitimat la Farul, s-a transferat la Dinamo . Mândru de pasul pe care l-a făcut în carieră, Zicu este surprins în filmare în echipamentul lui Dinamo. Acesta se plimbă lejer prin casa lui Cristi Bocea, semn că legăturile dintre ei erau foarte strânse.

Ianis Zicu mai apare şi într-o altă filmare, de această dată făcută pe plaja din Mamaia. Făcute fără vreun scop anume, imaginile au fost urcate de Cristi Bocea pe propriul canal de Youtube.

Cristi Bocea, om de încredere al lui Nicu Gheară

Personajul face parte din comunitatea machidonilor din Constanţa, lucru prin care a reuşit să se apropie de câţiva membri foarte cunoscuţi. La începutului anilor 90, Cristi Bocea a fost şi în anturajul lui Gică Hagi. De asemenea, se cunoaşte cu Gigi Becali, Nuredin Beinur (finul lui Nicu Gheară) şi controversatul Nicu Gheară - de asemenea membrii ai comunităţii machidonilor din România.

La începutul anilor 90, Bocea a fost unul dintre cei care au fost atraşi de mirajul Occidentului, unde au avut tot felul de ocupaţii dubioase. După ”vizitele” prin Vest, Bocea a ieşit în evindeţă prin opulenţa pe care o afişa.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus