Stiri de ultima ora

VIDEO FAZA ZILEI: Camera VAR, complet goală în momentul în care arbitrul aștepta verdictul colegilor săi

Meciul dintre Valladolid și Real Madrid a oferit faza zilei în fotbalul european. Gazdele au deschis scorul în minutul 13. Centralul Jesus Gil a validat inițial golul, însă a revenit asupra deciziei și a anulat reușita, după ce s-a consultat cu arbitrii din camera VAR. În acel moment, televiziunea spaniolă a arătat un cadru cu camera VAR și, spre surprinderea tuturor, era complet goală.

Cel mai probabil a fost o eroare tehnică, spaniolii folosind un cadru dinaintea meciului cu camera VAR, când arbitrii nu se aflau încă la locurile lor.

Golul lui Sergio Guardiola a fost anulat pentru o poziție de offside. Același Sergio Guardiola a marcat și în minutul 18, dar nici de această dată golul nu a fost validat. Partida a fost câștigată de Real Madrid, scor 4-1. Gazdele au deschis scorul prin Tuhami (29'), iar pentru Real Madrid au marcat Varane (34'), Benzema (51' - penalty, 59') și Modric (85').

Quand l'arbitre de Valladolid-Real Madrid fait appel à la VAR, mais qu'il n'y a personne dans le car vidéo. \uD83D\uDE2D pic.twitter.com/r3TlyrHh76
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus