Stiri de ultima ora

VIDEO Conor McGregor, învins printr-un KO devastator, la revenirea în galele MMA! A părăsit vestiarul în cârje

VIDEO Conor McGregor, învins printr-un KO devastator, la revenirea în galele MMA! A părăsit vestiarul în cârje
Sport
Cel mai mediatizat luptător MMA a fost umilit la revenirea în octogon după un an de inactivitate, irlandezul fiind învins printr-un KO dramatic, sâmbătă seara, la Abu Dhabi, de Dustin Poirier,

În meciul vedetă al galei UFC 257, la categoria uşoară, după o primă repriză câştigată de McGregor, Poirier şi-a pus la podea adversarul cu o serie de pumni în figură, la jumătatea rundei secunde, 

— UFC (@ufc) January 24, 2021

"Este greu să fii inactiv atât de mult timp. O să mă scutur de praf şi mă voi întoarce pentru că asta fac mereu”, a declarat irlandezul imediat după meci.

Consecinţele luptei cu Poiriei pot fi însă destul de grave, McConnor având probleme seriose de deplasare şi fiind nevoit să vină la conferinţa de presă ajutându-se de o cârjă "Piciorul e complet mort, e compromis. E greu de digerat un asemnea eşec. Voi avea o tactică diferită la al treilea duel cu Dustin. Nu e de glumă cu loviturile acestea. Lovitura aceea joasă la gambă... n-am mai trecut prin aşa ceva", a explicat McGregor, la conferinţa de presă de după lupta cu Poirier.

Pentru Dustin Poirier, în vârstă de 32 de ani, a fost o revansă aşteptată mai bine de 6 ani, americanul fiind învins, în 2014, de McGregor, în doar 109 secunde."Conor a primit acest rezultat cu profesionalism. Suntem la egalitate, 1-1 şi poate va trebui să luptăm din nou", a fost reacţia lui Poirier.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus