Stiri de ultima ora

Victorie romaneasca la Praga! Andreea Mitu a castigat al treilea turneu WTA de cand a devenit mama |

Victorie romaneasca la Praga! Andreea Mitu a castigat al treilea turneu WTA de cand a devenit mama |
Sport
Dupa triumful Simonei Halep in turneul WTA International 250 de la Praga, a sosit randul Andreei Mitu sa ridice un trofeu deasupra capului in capitala Cehiei.

Alaturi de partenera sa, Lidziya Marozava din Belarus, jucatoarea nascuta la Bucuresti a bifat primul turneu castigat in pandemie, trecand in finala competitiei WTA 125k de la Praga de echipa formata din Gatto-Monticone / Podoroska, scor 6-4, 6-4 dupa un meci care s-a intins pe durata a 73 de minute.

Pentru aceasta performanta, perechea Marozava / Mitu va incasa un cec in valoare de $37,000. Dar Andreea Mitu, mama lui Adam din ianuarie 2018 se pregateste de a reveni in proba individuala cu forte innoite. 

”Target-ul meu de anul acesta era sa ajung iar pe locul 200, sa prind calificari la Grand Slam-uri, sa joc din nou acolo. Inca ma consider jucatoare de simplu, mi se pare ca joc mult mai bine simplu decat dublu, dar uzura este mai mare. O sa incerc, o sa vad daca se poate, dar vreau in paralel sa joc si dublu pentru ca imi face placere,” a declarat Andreea Mitu pentru GSP. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus