Stiri de ultima ora

Veste uriasa pentru fanii italieni! Finala Cupei Italiei se va juca cu spectatori! Cati oameni vor putea intra pe stadion |

Veste uriasa pentru fanii italieni! Finala Cupei Italiei se va juca cu spectatori! Cati oameni vor putea intra pe stadion |
Sport
Anuntul a fost facut de Andrea Costa, oficial din Ministerul italian al Sanatatii, si a venit dupa o solicitare a federatiei italiene de a se permite cu aceasta ocazie accesul spectorilor, fiind vorba de un eveniment.

"Dupa ce am discutat cu ministrul Roberto Speranza, pot confirma faptul ca guvernul este de acord ca stadionul sa fie deschis publicului la 20 la suta din capacitate", a precizat Costa. Capacitatea totala a stadionului Mapei este de 21.500 de spectatori, ceea ce inseamna ca vor putea intra 4700 de oameni pe stadion.

Pentru echia condusa de Andrea Pirlo este ultima sansa de a salva sezonului, dupa ce din Champions League au iesit inca din optimi, fiind eliminati de Porto, iar in campionat sunt la o distanta apreciabila de Inter, care mai are nevoie de doar doua victorii pentru a fi incoronata campioana.

La ultimul meci dintre Atalanta si Juventus, "binaconeri" au trebuit sa se recunoasca invinsi, datorita unui gol marcat de Ruslan Malinovskiy in minutul 86, insa, se pot consola cu faptul ca nu l-au avut pe Cristiano Ronaldo, care va fi cu siguranta titular in finala Cupei si poate reprezenta un element decisiv pentru echipa lui Pirlo.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus