Stiri de ultima ora

Valentin Mihăilă este dorit de Napoli. Suma pentru care Parma este gata să-l vândă |

Valentin Mihăilă este dorit de Napoli. Suma pentru care Parma este gata să-l vândă |
Sport
Acasa › Ştiri › Sport › Valentin Mihăilă este dorit de Napoli. Suma pentru care Parma este gata să-l vândă. Poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie

Valentin Mihăilă este dorit de Napoli. Suma pentru care Parma este gata să-l vândă. Poate deveni cel mai scump fotbalist român din istorie

Un articol de: Andrei Vlad - 17 Mar 2021, 15:52

Valentin Mihăilă s-a adaptat destul de bine în fotbal ul italian, la Parma, și este stranierul român cel mai în formă. Astfel, a atras atenția cluburilor importante de pe continent. Printre acestea, Napoli. 

Internaționalul român ar putea deveni coleg cu Insigne, Mertens, Politano și Lozano, iar Parma i-a stabilit un preț impresionant lui Mihăilă. Transferat de Parma pentru 8,5 milioane de euro, atacantul în vârstă de 21 de ani ar putea fi cedat pentru nu mai puțin de 30 de milioane de euro, potrivit Sport.ro . 

Dacă transferul la Napoli s-ar concretiza, Valentin Mihăilă ar putea deveni cel mai scump jucător român din istorie. 

Valentin Mihăilă, dorit de mai multe cluburi puternice

Agentul de jucători Giovanni Becali a dezvăluit faptul că Valentin Mihăilă se află în atenția mai multor cluburi puternice de pe continent. 

„Napoli se interesează de el, am o relație excelentă cu președintele di Laurentiis. La Napoli am trăit când aveam 20 de ani. 

Acum e prea devreme să vorbim despre transfer, primul obiectiv e salvarea cu Parma. Dacă va juca așa, nu va duce lipsă de oferte. Mă întreabă mulți de Mihăilă, dar eu i-am spus să se concentreze la jocul lui pentru Parma", a declarat Becali pentru CalcioNapoli24.it . 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus