Stiri de ultima ora

Urmaşul lui Romario, încercarea a treia! Cristi Manea s-a pozat în noul echipament şi este aşteptat pe gazon împotriva Craiovei lui Piţurcă

Urmaşul lui Romario, încercarea a treia! Cristi Manea s-a pozat în noul echipament şi este aşteptat pe gazon împotriva Craiovei lui Piţurcă
Sport
Cel mai nou transfer al FCSB -ului în această perioadă are şanse mari să fie şi cel mai util. Criticat de mulţi oameni de fotbal pentru modul haotic în care a transferat jucători, fără să ţină cont de nevoile reale ale echipei, finanţatorul vicecampioanei şi-a asigurat serviciile lui Cristian Manea. Om de naţională, campion cu CFR Cluj în două rânduri, fotbalistul de 22 de ani vine să completeze un post pe care FCSB a avut probleme serioase în ultima perioadă, cel de fundaş dreapta.

Parte a terenului asigurată de prestaţiile solide ale lui Romario Benzar în ultimele sezoane, banda dreapta a scârţâit vizibil în acest start de sezon. Adus pentru a-l înlocui pe cel plecat la Lecce, în Serie A, Claudiu Belu a dezamăgit în primele sale jocuri la FCSB, motiv pentru care Becali l-a şi ameninţat cu ”debarcarea”. Pe post a fost încercat şi Mihai Bălaşa, un alt jucător criticat şi mai apoi transferat la Craiova , pentru ca soluţia de avarie să fie găsită în persoana lui Vali Creţu. Adus de la Mediaş, veteranul nu i-a convins pe şefii echipei că poate să ocupe postul de titular.

Astfel, aducerea lui Cristian Manea certifică faptul că banda dreaptă a fost asigurată, iar jucătorul format de Viitorul Constanţa îşi poate începe parcursul la FCSB cu ocazia etapei de weekendul următor. Duminică, 15 septembrie de la 21:00, vicecampioana se deplasează în Oltenia pentru partida contra Universităţii Craiova. Echipa proaspăt preluată de Victor Piţurcă, fără să fi avut un start fulminant de sezon, a acumulat 16 puncte - 9 peste FCSB - şi şi-a mărturisit intenţiile de a se bate şi în acest sezon pentru titlu. 

”Îmi pare rău că Manea nu mai este la CFR. Eu am spus că dacă va pleca, îl vom pierde pe Messi. El a fost Messi pentru noi, a fost jucătorul U21 care a evoluat meci de meci, nu se simţea că e aşa de tânăr. A jucat la fel, excelent timp de doi ani”, a spus Dan Petrescu despre proaspătul transfer al FCSB-ului.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus