Stiri de ultima ora

Un nou început, aceleași speranțe: România vs Macedonia de Nord (de la 21:45)

Naționala de fotbal a României a văzut ultimele cinci Campionate Mondiale la tv, trecând 23 de ani de la participarea la Coupe du Monde (Franța, 1998). Elevii lui Mirel Rădoi debutează joi în preliminariile pentru turneul final din Qatar (2022), iar Macedonia de Nord va fi primul adversar. Meciul va fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe ProTV de la ora 21:45.

Nicolae Dică: "Macedonia nu este favorită"

"Nu cred că Macedonia de Nord este favorită. Într-adevăr, ei sunt calificaţi la EURO 2020. Dar eu nu privesc aşa acest meci. Eu spun că noi suntem favoriţi pentru că jucăm acasă. Trebuie să mergem cu gândul ăsta, că suntem echipa mai bună şi putem să câştigăm acest joc" - Nicolae Dică, secundul naționalei României.

Ce spune selecționerul Macedoniei de Nord

"Trebuie să arătăm respect naţionalei României, adversarii au avut întotdeauna şi au și acum jucători de valoare. Nu trebuie să uităm că în acest moment naţionala de tineret a României joacă la Campionatul European U21, dar totuşi jucătorii de acolo au fost lăsaţi la prima reprezentativă.

Sunt jucători precum Man, Mihăilă, Hagi sau Stanciu a căror calitate nu trebuie neglijată. Este o naţională puternică, o naţională care a avut mereu rezultate importante" - Victor Angelovski, selecționerul Macedoniei de Nord.

România, echipa probabilă:

Niță - Mogoș, Burcă, Chiricheș, Camora - Răzvan Marin, Stanciu - Man, Ianis Hagi, Mihăilă - Pușcaș.

Meciul de pe Arena Naţională va fi condus de o brigadă lusitană, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo. Acesta va fi ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos şi Bruno Miguel Campos Rodrigues. În calitate de al patrulea oficial va fi delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre.

Programul naționalei României în următoarea perioadă:*Meciurile vor fi LiveText pe HotNews.ro și în direct pe Protv.25 martieRomânia - Macedonia de Nord (21:45)28 martieRomânia - Germania (21:45)31 martieArmenia - România (19:00).Din grupa României mai fac parte și Islanda și Liechtenstein. La Campionatul Mondial din 2022 se califică direct primul loc din grupă, iar locurile secunde urmează să dispute baraje.​
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus