Stiri de ultima ora

Un nou meci decisiv, o nouă umilinţă. Immobile şi Felipe Anderson au pictat pe o pânză udă, FCSB-ul n-a avut replică. Cronica unui meci de coşmar pentru Dică&Co

Un nou meci decisiv, o nouă umilinţă. Immobile şi Felipe Anderson au pictat pe o pânză udă, FCSB-ul n-a avut replică. Cronica unui meci de coşmar pentru Dică&Co
Sport
Cu Chelsea a fost 1-0 la Bucureşti, dar totul s-a năruit în returul de la Londra, când englezii s-au dezlănţuit în repriza a doua şi s-au impus cu 3-1. Scenariul din tur s-a repetat şi acum, de această dată cu Lazio. FCSB s-a impus cu 1-0 şi urmează returul de pe Olimpico.

Lazio s-a trezit după înfrângerea surprinzătoare de pe Arena Naţională, iar vorbele lui Inzaghi nu au fost în vânt. Immobile a avut nevoie de numai şapte minute pentru a restabili egalitatea la general. Atacantul care în Serie A are o medie de un gol marcat pe meci a înscris pentru 1-0, din careul mic, la o fază la care apărarea lui Dică n-a mişcat. Immobile a preluat pe piept în careul mic, Florin Tănase s-a lovit de el ca de o stâncă, iar italianul a trimis cu multă uşurinţă la colţul scurt. Vlad s-a ferit pe lângă balon, iar tabela de pe Olimpico s-a modificat la prima ocazie importantă a gazdelor.

Immobile a continuat să-i terorizeze pe Găman&Co, iar ratările sale l-au adus în pragul disperării pe Simone Inzaghi. Budescu a avut o şansă bună de a marca la câteva minute de la deschiderea scorului, când a finalizat cu un şut pe lângă poartă la capătul unui contraatac. Vlad şi-a mai spălat din păcate la o incursiune a lui Parolo, pe care l-a blocat excelent. Speranţele FCSB-ului s-au diminuat dramatic cu zece minute înaintea pauzei, când Luis Alberto i-a pus mingea pe cap lui Bastos, care a dus scorul la 2-0. Nedelcu l-a scăpat din marcaj pe fundaşul introdus în locul lui Caceres în minutul 26, iar Vlad s-a văzut învins pentru a doua oară. Vicecampioana mai avea în mâneca regula golului marcat în deplasare, dar Felipe Anderson şi-a continuat show-ul, l-a ridiculizat pe Planic, după care a pasat pentru Immobile. Maşina de goluri a lui Inzaghi a ajuns la borna 30 în acest sezon, iar visul european a lui Dică se termină după 45 de minute pe Olimpico.

Coman a impulsionat atacul lui Dică. Degeaba

Dică a mutat la pauză, după prestaţia dezastruoasă a echipei sale. Au ieşit Nedelcu şi Florin Tănase, au intrat Filip şi Coman. Impactul schimbărilor a fost egal cu zero, Lazio a continuat să defileze. Felipe Anderson şi-a încoronat prestaţia superbă marcând pentru 4-0. Brazilianul l-a executat pe Vlad cu un şut plasat în dreapta acestuia. Coman i-a deranjat mişcările de încălzire lui Strakosha cu un şut violent care a zguduit stâlpul din stânga albanezului. Lazio a reacţionat şi a început să-i înghesuie pe elevii lui Dică în interiorul careului. Pasele oaspeţilor s-au împotmolit de cele mai multe ori în apropierea careului advers, în timp ce lazialii au pictat pe o pânză udă. Hat-trick-ul care plutea în aer s-a concretizat în cele din urmă. Immobile a dus scorul la 5-0 după ce FCSB-ul a fost prins pe contraatac.

Felipe Anderson l-a depăşit pe Planic, a trimis la bara a doua, iar atacantul italian i-a păcălit pe Vlad şi Junior Morais, care au plecat pe fentă, după care a împins mingea în poarta goală. 31 de goluri în 31 de meciuri oficiale, în actualul sezon, ce atacant. 5-0 e cel mai drastic scor încasat de FCSB în cupele europene. Gnohere a înscris golul de onoare în final, după ce a scăpat singur cu Strakosha, l-a luat la ţintă, dar mingea l-a lovit pe francez şi s-a scurs în plasă.

Visul european al FCSB-ului s-a terminat pe o ploaie torenţială la Roma, după o prestaţie de vis a duo-ului Felipe Anderson-Immobile. Cu Chelsea, FCSB era calificată după primele 45 de minute din retur. De această dată, totul s-a năruit după numai şapte minute.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus