Stiri de ultima ora

Un candidat la presedintia Barcelonei este sigur ca Messi va ramane la club! "Poate fi convins, cred ca va ramane!" |

Un candidat la presedintia Barcelonei este sigur ca Messi va ramane la club! Poate fi convins, cred ca va ramane! |
Sport
In ultimul an, s-a discutat mult despre despre viitorul argentinianului, al carui contract expira pe 30 iunie. Laporta este convins ca Messi va ramane la echipa si s-a plans ca amanarea alegerilor nu ajuta mult clubul Barcelona. 

"Messi poate fi convins, cred ca vrea sa ramana. Conversatia pe care trebuie sa o am cu el este una serioasa. Ii putem oferi ceva bun. Intarzierea alegerilor nu aduce beneficii Barcelonei sau reinnoirii contractului lui Leo Messi. Este nevoie de un presedinte si de un consiliu de adiminstratie pentru ase prelungi contractul.

Cand va inceta sa joace fotbal, Messi va primi rolul care il face confortabil  la club. Dar deocamdata, el vrea sa joace fotbal. Si daca mai tarziu o sa isi doreasca o experienta in fotbalul din America, ar fi incredibil pentru toata planeta", a declarat Joan Laporta. 

Nelinistea din interiorul echipei si rezultate slabe pe care l-a obtinut Barcelona in ultimul timp, l-au facut pe Leo Messi sa isi doreasca vara trecuta plecarea de la club. City ar fi fost echipa dornica sa il trassfere, dar clauza de reziliere pe care a invocat-o clubul catalan a facut ca mutarea sa nu se concretizeze.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus