Stiri de ultima ora

Şumudică are deja o înţelegere cu viitoarea sa echipă: A anunţat unde va ajunge

Şumudică are deja o înţelegere cu viitoarea sa echipă: A anunţat unde va ajunge
Sport
Aventura lui Marius Şumudică la Gaziantep s-a încheiat. Chiar dacă avea cifre impresionante la această grupare, românul ştia de mai mult timp că plecarea sa e iminentă.

Tocmai de aceea, el deja începuse negocierile cu Al-Shabab Riad (Arabia Saudită), grupare pe care a pregătit-o în sezonul 2018-2019, terminând pe locul 5 din 16 în campionat. De altfel, încă de vineri seară, Şumi a vorbit, deschis, despre o revenire în Arabia Saudită.

„Cred că va fi destul de greu ca eu să continui aici (n.r. - la Gaziantep), chiar acum zece minute am închis cu preşedintele unui club din Golful Persic şi există şansa ca eu să merg acolo. Clubul e Al-Shabab, unde am mai fost. Mi-a făcut o ofertă, negociem, suntem aproape şi e şansa să colaborăm foarte curând“, a spus Şumudică.

Acum, după plecarea de la Gaziantep, românul are cale liberă pentru a semna cu Al-Shabab. Această formaţie ocupă, momentan, locul 2 în Arabia Saudită, având 22 de puncte strânse din 12 meciuri. Lider e Al-Hilal Riad, cu 25 de puncte, unde antrenor e Răzvan Lucescu.

Al-Shabab a fost pregătită până la finalul lunii decembrie de portughezul Pedro Caixinha (50 de ani). Acesta a fost înlăturat însă, deoarece, în cele şapte partide din decembrie, Al-Shabab a avut un bilanţ extrem de slab: o victorie, trei remize şi patru înfrângeri. Momentan, Al-Shabab e pregătită de interimarul spaniol, Carlos Hernandez. La formaţia din Riad evoluează şi Giedrius Arlauskis, fost portar la CFR Cluj.

de meciuri a adunat Marius Şumudică pe banca echipei Al-Shabab Riad în sezonul 2018-2019: 16 victorii, 9 remize, 7 eşecuri.

de meciuri oficiale a adunat Marius Şumudică la Gaziantep: 24 de victorii, 20 de remize, 13 înfrângeri.

e locul pe care Gaziantep se află  acum în Superliga turcă, după 17 partide disputate din care a strâns 31 de puncte. Lider e Beşiktaş cu 34 de puncte din 16 meciuri.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus