Stiri de ultima ora

UEFA va tăia în carne vie după ce Şovre i-a cerut autograful lui Haaland: Detalii în presa britanică

UEFA va tăia în carne vie după ce Şovre i-a cerut autograful lui Haaland: Detalii în presa britanică
Sport
Suspendări peste suspendări, în acest sezon, pentru arbitrii români din Liga Campionilor! 

După scandalul cu Sebastian Colţescu, oprit de la delegări internaţionale de UEFA - oricum nu mai putea să oficieze afară, fiind scos de pe lista FIFA din cauza vârstei - şi trimis la un program educaţional, acum asistentul Octavian Şovre a intrat şi el, din nou, în vizorul forului european.

Concret, tuşierul din Oradea riscă o suspendare, după cum a scris „The Times“ , citat de Digi Sport, pentru că i-a cerut autograful lui Erling Haaland (Dortmund) după meciul de pe „Ettihad“ în care s-au înfruntat City şi Borussia. Ulterior, „Gazeta Sporturilor“ a scris că

Rămâne de văzut dacă acest amănunt îl va scăpa pe Şovre de suspendare. Deocamdată, cei de la „The Times“ susţin contrariul, explicând că UEFA vrea să facă un exemplu din cazul Şovre pentru ca, pe viitor, arbitrii să nu le mai ceară jucătorilor autografe sau tricouri, drept amintire. 

Iar Şovre are şi o problemă suplimentară! El a mai fost anchetat, în acest sezon, de UEFA, după meciul PSG - Istanbul Başakşehir, tot în Liga Campionilor. Atunci, tuşierul de 48 de ani a scăpat doar cu un avertisment pentru că, la fel ca şi Sebastian Colţescu, a folosit apelativul „ăla negru“ pentru a-l identifica pe secundul formaţiei turce, camerunezul Pierre Webo. La fel ca şi Colţescu, Şovre a fost obligat de UEFA „să participe la un program educaţional cât mai curând posibil, dar înainte de 30 iunie 2021, în condiţiile stabilite de comisia de arbitri a UEFA“.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus