Stiri de ultima ora

UEFA a anunţat când se va relua meciul Danemarca – Finlanda, întrerupt din cauza prăbuşirii pe teren a danezului Christian Eriksen

UEFA a anunţat când se va relua meciul Danemarca – Finlanda, întrerupt din cauza prăbuşirii pe teren a danezului Christian Eriksen
Sport
UEFA a anunţat, sâmbătă seară, că meciul Danemarca – Finlanda, suspendat după ce danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a avut nevoie mai multe minute de manevre de resuscitare, se va relua la ora 21.30.

Se vor juca ultimele patru minute ale primei reprize, apoi va urma o pauză de cinci minute, iar apoi se va disputa a doua repriză.

Jucătorul danez Christian Eriksen, în vârstă de 29 de ani, a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de resuscitare, sâmbătă, la meciul cu Finlanda, de pe Stadionul Parken din Copenhaga, din Grupa B de la Euro-2020.

Danemarca era în atac, la faza în care Eriksen s-a prăbuşit pe teren, în minutul 43. Un jucător al gazdelor a executat un aut de pe partea stângă, trimiţând mingea către Eriksen. Fotbalistul echipei Inter Milano a părut că trimite înapoi mingea, apoi s-a prăbuşit pe gazon cu faţa în jos. Jucătorii celor două echipe şi arbitrul au recţionat imediat, realizând că s-a întâmplat ceva grav şi au chemat medicii pe teren.

Jucătorii danezi au făcut un zid în jurul medicilor, pentru a-şi proteja coechipierul, asupra căruia se intervenea cu defribilatorul, iar unii se rugau.

Pe teren a intrat şi soţia jucătorului.

După minute bune, arbitrul englez Anthony Taylor a trimis jucătorii finlandezi la cabine. 

Eriksen a fost scos de pe teren cu targa, aceasta fiind camuflată aproape total de un material alb ţinut în jur de personalul medical, pentru a nu se vedea în interior. Totuşi, în social media au apărut imagini cu Eriksen pe targă, în care jucătorul părea conştient. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus