Stiri de ultima ora

Tusea şi junghiul: Ce ne spune duelul CFR - FCSB pentru titlu despre nivelul Ligii I

Tusea şi junghiul: Ce ne spune duelul CFR - FCSB pentru titlu despre nivelul Ligii I
Sport
Nivelul Ligii I a scăzut atât de mult, încât, cu trei runde înainte de terminarea play-off-ului, la titlu se bat două formaţii cu un joc modest, care lasă impresia că practică alt sport decât ce vedem la campionatele puternice ale Europei!

Lider e CFR Cluj, care arăta un fotbal inestetic de pe vremea lui Dan Petrescu, iar acum stabileşte noi recorduri, în materie de antifotbal! Iar ardelenii se chinuiesc să treacă primii linia de sosire, în duel cu FCSB, o formaţie „antrenată“ prin telefon de patronul ei, Gigi Becali. Cu aşa echipe, nu e de mirare că ele n-au fost în stare să câştige, luni, nişte partide contra unor adversare care, în mod tradiţional, le sunt „aliateׅ“. 

CFR a pierdut în faţa celor de la Sepsi, în timp ce FCSB a irosit două puncte mari şi a ratat şansa de a trece pe primul loc, cu ultima clasată, Academica Clinceni. Cum au dat-o în bară pe teren, ambele pretendente la titlu au încercat să câştige ceva, măcar în planul imaginii. De aceea, la interviurile de după meci, oficialii şi jucătorii grupărilor implicate în cele două partide s-au bătut cu pumnul în piept despre cât de corecţi sunt ei.

„O palmă pentru cei care ne-au jignit“

Primul care a încercat să puncteze la capitolul de credibilitate, după eşecul de luni, a fost antrenorul CFR-ului, Edward Iordănescu.

„Adversarul are respectul nostru. Ne-a plăcut când au învins Craiova şi FCSB, iar aşa trebuie să acceptăm acest moment. Această înfrângere vine în cel mai prost moment posibil pentru noi. Partea bună e că suntem, în continuare, la mâna noastră şi e bine că a căzut un mit. Dacă era vreo urmă de relaţie între cele două echipe, nu s-ar fi întâmplat ce s-a întâmplat astăzi“, a spus Iordănescu. Iar omologul său de pe banca formaţiei din Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, a avut un discurs similar.

„Cred că ceea ce am făcut pe teren e o palmă pentru cei ce ne-au jignit foarte tare în ultima perioadă. Băieţii au demonstrat muncă, sacrificiu şi devotament. Niciodată nu mă gândesc pe cine am bătut sau dacă batem pe prima sau pe ultima clasată. Toate jocurile sunt dificile. Aud că n-am jucat la fel cu ceilalţi. Niciodată la fotbal nu poţi juca la fel, în toate meciurile“, a spus Grozavu.

„Să-şi ceară scuze faţă de noi!“

După FCSB - Clinceni (2-2), au urmat, de asemenea, declaraţii „lacrimogene“ din cele două tabere. 
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus