Stiri de ultima ora

Transferul unui vârf, pe ultima sută de metri: "În două săptămâni îi prezint lista finală patronului. El va alege atacantul!"

Transferul unui vârf, pe ultima sută de metri: În două săptămâni îi prezint lista finală patronului. El va alege atacantul!
Sport
Prioritatea numărul unu a Stelei pentru perioada de transferuri din vară este găsirea unui atacant cu cifre, pentru a rezolva seceta din atac, atunci când Rusescu nu este în cea mai bună formă. Golgheterul roş-albaştrilor a avut un start de 2013 mai degrabă modest (a înscris doar trei goluri), iar acest lucru s-a făcut simţit, dacă nu din punct de vedere al rezultatelor, măcar la nivel estetic (dacă în Liga 1, Steaua poate compensa lipsa unui atacant veritabil, adversarele fiind la un nivel modest, în Europa s-a văzut cât de mult cântăreşte absenţa unui vârf pur-sânge).

În următoarele două săptămâni, oficialii din Ghencea, care au monitorizat în ultima perioadă mai mulţi jucători de profil ofensiv, îi vor prezenta lui Becali lista scurtă, urmând ca acesta să demareze tratativele pentru achiziţionarea vârfului dorit, anunţă managerul.

De menţionat că Tamuz, Galvan, Taleb Twatiha sau Amasha au fost jucătorii urmăriţi de manager "pe viu", dar există semnale şi din Portugalia privind o posibilă mutare. De asemenea, varianta Keşeru nu a fost abandonată total, în timp ce opţiunile Mutu sau Marica rămân la stadiu de "proiect", cu şanse infime de realizare.

"În ultima lună, în fiecare weekend, am fost şi am văzut jucători, lista se reduce după fiecare săptămâna. Cred că în două săptămâni vor fi gata propunerile pentru un atacant pe care îl va alege patronul, ceea ce mi se pare foarte normal", a spus managerul Stelei la Dolce Sport.

Pericol de "implozie"?

Steaua are nevoie de "sânge proaspăt", nu doar pentru întărirea propriu-zisă a echipei, ci şi ca urmare a faptului că roş-albaştrii se pot plafona, crede oficialul Astrei, Dinu Gheorghe. După un sezon atât de reuşit, e greu să te lupţi pe toate fronturile cu aceiaşi jucători, consideră numărul unu al giurgiuvenilor.

"Este greu pentru Reghecampf să îşi mai motiveze jucătorii, sunt deja campioni. Steaua este în pericol de implozie în momentul de faţă. Aşa văd eu din afară, nu vreau să dezvolt", a spus Dinu Gheorghe pentru sursa citată.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus