Stiri de ultima ora

Tottenham - Manchester City | Ce le-a făcut brazilianul Julio Cesar la tragerea la sorţi, coşmarul "cetăţenilor" şi ce s-a întâmplat în ultimele partide

Tottenham - Manchester City | Ce le-a făcut brazilianul Julio Cesar la tragerea la sorţi, coşmarul cetăţenilor şi ce s-a întâmplat în ultimele partide
Sport
Interesant este că cele două trupe se vor întâlni pe 9 sau 10 aprilie în tur şi pe 16 sau 17 aprilie în retur, însă maratonul întâlnirilor nu se va opri aici. Gruparea lui Mauricio Pochettino şi cea pregătită de Pep Guardiola se vor afla din nou faţă în faţă, pe 20 aprilie, pe Etihad Stadium, în etapa a 35-a din Premier League.

City a câştigat ultimele trei întâlniri cu Spurs, marcând, la total, opt goluri şi încasând două.

Manchester City nu s-a calificat niciodată în dublele din cupele europene după un duel cu o altă formaţie din Anglia. În 1970-1971, nu a trecut de Chelsea, în semifinalele Cupei Cupelor, iar anul trecut, în sferturile Ligii Campionilor, nu a putut să o lase acasă pe Liverpool. 

City se situează pe primul loc în Premier League, cu 74 de puncte după 30 de meciuri jucate. Tottenham se află pe 30, cu 30 de partide jucate şi 61 de partide. Între cele două grupări se află Liverpool, cu 73 de puncte.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus