Stiri de ultima ora

”Tinerii” propuşi de şefii arbitrajului românesc să-i înlocuiască pe Din şi Dinu au trecut de 40 de ani! Ioan Râpa: ”O altă problemă dubioasă, l-aş întreba pe domnul Vasile Pavel...”

”Tinerii” propuşi de şefii arbitrajului românesc să-i înlocuiască pe Din şi Dinu au trecut de 40 de ani! Ioan Râpa: ”O altă problemă dubioasă, l-aş întreba pe domnul Vasile Pavel...”
Sport
”Ciudăţeniile” au fost întărite şi de Ioan Râpa, fostul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Handbal Timiş, care a prezentat ”istoricul” ultimilor ani în arbitraj al cuplului Toacă - Durnea: ”Mi se par unele lucruri tare dubioase. În primul rând, Durnea cu Toacă nu au mai arbitrat niciodată în prima ligă în această formulă (n.r. Florin Toacă, preşedintele AJ Timişoara, a mai avut meciuri în Liga Naţională, în urmă cu câţiva ani alături de Bogdan Boldea, pe când şef al arbitrilor era Valter Dăncescu). În perioada în care eu am fost preşedinte la Asociaţia Judeţeană de Handbal, domnul Toacă arbitra la juniori cu Durnea şi din când în când câte un joc de liga a doua”.

Florin Toacă este în prezent preşedintele AJH Timişoara şi un om destul de influent în zona Timişoarei în probleme de handbal.

”Uitaţi-vă, Din şi Dinu se lasă, mulţi arbitri au dispărut, încerc cât de mult să las tinerii şi să aleg anumite meciuri pe care cred că pot să le ducă”, a argumentat Vasile Pavel, preşedintele CCA, atunci când a vorbit de prezenţa lui Hagiu şi Daniel Pavel la meciul CSM Roman – CSM Bucureşti. ”Tinerii” Toacă şi Hagiu au trecut de 40 de ani!

”O altă problemă dubioasă, l-aş întreba pe domnul Vasile Pavel, preşedintele arbitrilor, de unde ştie că merge domnul Gugleş la alegeri din partea Liceului Sportiv şi nu merge Hagiu? Ştie deja şi cine merge la vot? Hagiu are 44 de ani, Toacă are 40 de ani. Ei compară cele două cupluri, Durnea – Toacă şi Hagiu – D. Pavel, cu Din – Dinu?”, a mai afirmat Ioan Râpa.

Vasile Pavel a anunţat deja că Florin Toacă şi Ovidiu Durnea nu vor mai arbitra partida HCDS Constanţa – Politehnica Iaşi. 

Sorin Dinu şi Constantin Din s-au retras la sfârşitul săptămânii trecute din activitate, după ce au arbitrat finala mică a Campionatului European din Croaţia - seniori.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus