Stiri de ultima ora

Surpriză uriaşă la Florenţa: Italia a RĂPUS Africa de Sud

Surpriză uriaşă la Florenţa: Italia a RĂPUS Africa de Sud
Sport
Pe stadionul unde evoluează Fiorentina, formaţia internaţionalului român Ciprian Tătăruşanu, Italia a obţinut primul succes în cele 13 partide împotriva Africii de Sud, fiind totodată, primul din istorie pentru reprezentativa de rugby a Squadrei Azzurra.

Springboks a reuşit să marcheze două eseuri, la fel cum şi italienii au culcat de două ori balonul în terenul de ţintă al sud-africanilor. Diferenţa s-a făcut la loviturile de pedeapsă, gazdele fiind mult mai precise, reuşind să se impună în final, scor 20-18.

Bryan Habana a marcat primul eseu pentru Africa de Sud, care nu a fost însă transformat de Patrick Lambie. Italia a reuşit să preia conducerea, 7-5, după eseul lui Dries van Schalkwyk şi transformarea reuşită de Carlo Canna.

La pauză, sud-africanii au intrat în avantaj, 12-10, graţie eseului marcat de Damian de Allende, transformată de Lambie. După pauză, italienii au preluat conducerea prin Giovanbattista Venditti, în minutul 56. Apoi, fiecare echipă a mai punctat din lovitură de pedeapsă, prin Carlo Canna, respectiv Elton Jantiies.

Italia a obţinut prima victorie în faţa Africii de Sud şi va juca un nou meci test, săptămână viitoare, cu naţionala statului Tonga.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus