Stiri de ultima ora

Surpriză înaintea meciului România - Spania: Un jucător s-a retras de la naţională după 11 ani. Mesajul său

Surpriză înaintea meciului România - Spania: Un jucător s-a retras de la naţională după 11 ani. Mesajul său
Sport
România are de disputat două partide extrem de importante în această lună, ambele pe teren propriu, în preliminariile Euro 2020.

pentru „dubla“ cu Spania (joi, ora 21.45, Pro TV) şi cu Malta (8 septembrie, ora 19.00, Pro TV). Prima partidă va fi găzduită de „Arena Naţională“, iar cealaltă de „Ilie Oană“, la Ploieşti.

Printre fotbaliştii la care a apelat Contra nu s-a aflat şi Cristi Săpunaru (35 de ani). Asta în ciuda faptului că, în primele patru meciuri din preliminariile Euro 2020, Săpunaru nu numai că a fost în lot de fiecare dată, dar a fost chiar integralist în confruntările cu Suedia şi cu Norvegia, iar cu Malta a jucat din minutul 35.

Acum, în ciuda faptului că apărătorul celor de la Denizlispor a fost integralist pentru echipa sa de club în primele trei runde din Superliga Turciei, Contra nu l-a mai chemat la lot. Imediat, a venit reacţia lui Săpunaru, care şi-a anunţat retragerea de la naţională!

E o decizie surprinzătoare pentru un fotbalist care a făcut parte din lotul României la Euro 2008, chiar dacă n-a bifat niciun minut la turneul final. Apoi, între iunie 2011 şi noiembrie 2015, Săpunaru a pierdut naţionala, fiind în conflict cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă. După plecarea lui Piţi în Arabia Saudită şi instalarea lui Anghel Iordănescu în funcţia de selecţioner, Săpunaru a revenit la naţională şi a prins şi lotul României pentru Euro 2016.

de selecţii a adunat Cristi Săpunaru la echipa naţională, în perioada 2008-2019, fără să marcheze.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus