Stiri de ultima ora

Suedezii caută un pretext să iasă de pe teren la Bucureşti: Avertisment dur lansat de Janne Andersson

Suedezii caută un pretext să iasă de pe teren la Bucureşti: Avertisment dur lansat de Janne Andersson
Sport
După ce norvegienii au vorbit întruna despre rasism, înainte şi mai ales după partida de pe „Arena Naţională“, discursul lor a fost preluat acum de cealaltă naţională nordică aflată în grupa României.

România şi Suedia se vor înfrunta la 15 noiembrie în penultima partidă din preliminariile Euro 2020. 

Dacă în precedentul meci de pe „Arena Naţională“, Federaţia Română de Fotbal (FRF) a „driblat“ suspendarea terenului pentru scandări xenofobe, aducând 30.000 de copii în tribune, de această dată, peste 53.000 de suporteri ai naţionalei sunt aşteptaţi la meci.

Şi, din păcate, există şanse să auzim, din nou, scandări idioate, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată la ultimele partide ale tricolorilor. Iar adversarii abia aşteaptă un astfel de pretext pentru a opri jocul, după cum reiese din discursul selecţionerului Suediei, Janne Andersson.

Ce a spus selecţionerul Suediei?

*E ceva foarte urât (n.r. - rasismul). Uitaţi-vă ce s-a întâmplat weekend-ul trecut cu Balotelli! Oameni de acest gen vin pe stadioane să vadă meciuri de fotbal şi se poartă astfel...

*E al naibii de bine când se opreşte jocul. În mod normal nu înjur, dar o fac când aud de rasism!

*Sigur că vom vorbi, îi vom informa pe băieţi încă de luni, când ne vom întâlni, şi vom analiza cu ei toate posibilităţile. Dar am încredere că arbitrii vor lua cea mai bună hotărâre. Ei decid dacă o partidă poate fi suspendată sau nu într-un asemenea caz.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus