Stiri de ultima ora

Stejarii, cu om în plus trei sferturi din meciul cu Georgia, o nouă dezamăgire în Rugby Europe Championship

Stejarii, cu om în plus trei sferturi din meciul cu Georgia, o nouă dezamăgire în Rugby Europe Championship
Sport
Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, la Tbilisi, scor 28-17, de selecţionata Georgiei, într-un meci din etapa a patra a Rugby Europe Championship.

Confruntarea a contat şi pentru Cupa Antim Ivireanul, trofeu care este pus în joc în meciurile directe dintre cele două naţionale. 

Georgienii au reuşit eseuri prin Beka Ghigaşvili (50), Akaki Tabuţadze (70), plus o încercare de penalizare (10), la care s-au adăugat punctele reuşite de Tedo Abjandadze (două lovituri de pedeapsă - 19, 40+3- şi o transformare - 51) şi dropgolul lui Ghiorghi Babunaşvili (80+2).

Punctele stejarilor au venit după eseurile lui Andrei Gorcioaia (22) şi Eugen Căpăţînă (62), transformarea lui Daniel Plai (23), în timp ce Florin Vlaicu a contribuit cu o lovitură pe penalitate (43) şi o transformare (62).

România şi Georgia s-au mai întâlnit de 24 de ori, 14 victorii revenind georgienilor şi nouă Stejarilor, iar o întâlnire s-a terminat la egalitate.

În primele etape ale Rugby Europe Championship, România a fost învinsă de Rusia, scor 18-13, şi s-a impus în faţa Portugaliei (28-27) şi Spaniei (22-16).

Pentru “stejari” urmează confruntarea din 3 sau 4 iulie cu câştigătoarea play-off-ului dintre Belgia şi Olanda, programat la 29 mai.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus