Stiri de ultima ora

Stare de urgenţă la FCSB: Becali a restricţionat fotbalul şi fost amendat! CFR, ca şi campioană

Stare de urgenţă la FCSB: Becali a restricţionat fotbalul şi fost amendat! CFR, ca şi campioană
Sport
După trei luni de pauză, campionatul s-a reluat în acest weekend cu meciul care a lămurit, în mare parte, soarta titlului.

Gigi Becali a tăiat salariile jucătorilor, pe unii i-a băgat în şomaj tehnic, pe alţii, pur şi simplu, i-a dat afară de la echipă, sub pretextul pandemiei, iar decontul pentru aceste măsuri le-a primit, duminică seară, la Cluj.

În faţa liderului CFR, o echipă care n-a umblat la salariile jucătorilor şi şi-a văzut liniştită de treabă şi în cele trei luni de pauză, FCSB a arătat ca o trupă în derivă. Şi nu doar pe teren, ci şi pe banca rezerve, acolo unde, după îndepărtările lui Bălgrădean, Alexandru Stan, Momcilovici, Adi Popa şi Gnohere, „antrenorul“ Bogdan Argeş Vintilă a fost nevoit să completeze lotul cu nişte anonimi, promovaţi de la academie. Astfel, pe lângă consacraţii Miron, Moruţan, Adrian Petre şi Ionuţ Vină, pe bancă au luat loc Mihai Udrea (portar), Cristian Dumitru, Ovidiu Perianu, Andrei Pandele şi Adrian Niţă!

Singurul gol al meciului a fost, de fapt, un autogol, semnat de Ovidiu Popescu (23). Un corner bătut repede de Deac a dus la centrarea lui Đokovići de pe stânga, iar mijlocaşul FCSB a deviat în propria poartă, goalkeeper-ul Andrei Vlad neavând nicio şansă.

De aici până la final, FCSB a avut, totuşi, nişte ocazii, însă Arlauskis a făcut un meci excelent, contribuind din plin la victoria formaţiei sale.

Învinsă la Cluj, FCSB e ca şi ieşită din lupta pentru titlu. Bucureştenii au obţinut locul 1 în 2015 ultima dată, pe vremea când patronul Gigi Becali era în închisoare.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus