Stiri de ultima ora

Sportul îşi ia adio de la coronavirus: Calendarul din 2021 e plin de evenimente stelare

Sportul îşi ia adio de la coronavirus: Calendarul din 2021 e plin de evenimente stelare
Sport
Sportul a suferit enorm în 2020, din cauza pandemiei, însă, „vindecat“ de COVID-19, se pregăteşte de sărbătoare în 2021, cu un calendar plin de evenimente aşteptate de toată planeta.

2020 ar fi trebuit să fie un an uriaş pentru sportul mondial, însă s-a tranformat în anul anunţurilor crunte în care, rând pe rând, marile competiţii au fost amânate sau anulate.

Vestea bună e că toate acele evenimente, de la care a trebuit să ne luăm gândul în 2020, se vor organiza în 2021! Cu siguranţă, Campionatul European de fotbal, la care Bucureştiul va găzdui patru partide pe „Arena Naţională“, dar şi Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt competiţiile cele mai aşteptate. 

2021 va fi un an uriaş şi pentru fotbalul românesc. În primul rând, naţionala de tineret va fi angrenată, atât în Campionatul European, cât şi în turneul olimpic. La a doua întrecere, tricolorii mici îşi vor afla adversarele, în urma tragerii la sorţi de pe 8 aprilie (Tokyo). Iar în ceea ce priveşte prima reprezentativă, în 2021, se va decide calificarea la Cupa Mondială, care va fi găzduită de Qatar, în 2022, între 21 noiembrie şi 18 decembrie.

Ca de obicei, anul se va încheia cu o lună în care vom sta cu sufletul la gură, alături de fetele de la naţionala de handbal, ele urmând să evolueze la Mondialul din Spania. Ce-i drept, până atunci, Neagu şi compania vor ţinti calificarea la Olimpiada de la Tokyo, în cadrul turneului preolimpic din luna martie.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus