Stiri de ultima ora

Sovre a ajuns din nou in presa mondiala! Ce au putut sa scrie spaniolii despre gestul sau de la finalul meciului: "Nu s-a mai vazut vreodata!" |

Sovre a ajuns din nou in presa mondiala! Ce au putut sa scrie spaniolii despre gestul sau de la finalul meciului: Nu s-a mai vazut vreodata! |
Sport
Ovidiu Hategan si brigada sa au revenit in Champions League de la scandalul monstru din meciul PSG - Istanbul BB si s-au trezit in centrul unui nou scandal, dupa un meci in care centralul a fost criticat dur pentru deciziile controversate luate. 

De aceasta data, in centrul atentiei a fost si Octavian Sovre, cel care a fost implicat si in scandalul de rasism de la Paris, alaturi de Sebastian Coltescu. 

Arbitrul a mers la finalul meciului sa ii ceara un autograf lui Haaland, insa totul a fost surprins de camere. Cei doi se aflau pe tunelul spre vestiare, iar asta a declansat un adevarat scandal, fiind preluat de presa din toata lumea. 

"Nu s-a mai vazut vreodata: un asistent ii cere autograf lui Haaland pe cartonasele sale!", scrie cotidianul Marca . 

"Anecdota lui Haaland de pe tunelul spre vestiare. Nu vezi zilnic ca arbitrii sa ceara autografe jucatorilor la finalul meciului...", scrie si Mundo Deportivo . 

"Tusierul se alege cu autograful lui Haaland! La finalul meciului, Haaland a fost urmarit de unul dintre arbitri, Octavian Sovre, in tunel pentru a obtine un autograf", scrie New Straits Times , ziar din Malaezia. 

A referee’s assistant should not be asking a player for autographs after a match in the tunnel as happened with Haaland. UEFA won’t want to see this surely pic.twitter.com/nA94n3k27W
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus