Stiri de ultima ora

Simona Halep a dat în judecată Guvernul României. Dezvăluire-bombă făcută de Ion Ţiriac

Simona Halep a dat în judecată Guvernul României. Dezvăluire-bombă făcută de Ion Ţiriac
Sport
Ion Țiriac a dezvăluit câți bani a pierdut Capitala pentru că nu mai are turneu de tenis WTA. Miliardarul, alături de Ilie Năstase, Simona Halep şi Horia Tecău, a dat în judecată Guvernul, dar fără sorți de izbândă.

Ion Țiriac este supărat foc deoarece Bucureștiul nu va avea un turneu WTA anul acesta și, posibil, nici anul viitor. Miliardarul a explicat câți bani a pierdut Capitala, pentru că nu mai are turneu de tenis, și a dat exemplu turneul de la Madrid. Mai mult, Țiriac explică ce impact mediatic ar fi avut Bucureștiul, pe durata competiției, deoarece s-ar fi auzit despre turneul din România în toată lumea.

"E trist că am pierdut și turneul ATP de la București. Nu înțelege lumea că, datorită acelui turneu, România avea publicitate, 7 zile, în 60-70 de țări. În 2019, turneul de la Madrid a produs orașului peste 130 de milioane de euro profit, din taxe și din cheltuielile făcute în timpul acestor 10 zile. N-or fi fost 100 de milioane la București, dar 10-12-14-15 le-ar fi luat! Cum e posibil ca această situație să se perpetueze... n-am înțeles! Atât Halep și Năstase, cât și eu sau Tecău am dat în judecată Guvernul, dar am fost respinși, ni s-a spus că nu suntem întemeiați", a spus Ion Ţiriac pentru GSP.

"Este exclus sa se mai tina turneul feminin BRD Bucharest Open in conditiile aceste pandemii. De altfel, noi nu mai aveam nicio intelegere cu proprietarul turneului (n.r. – maghiarul Jeno Marky), pentru ca anul trecut semnasem doar pentru un an. Anul acesta pentru organizarea in continuare a turneului la Bucuresti urma sa discutam din nou. Dar nu am facut-o. Asa ca este exclus sa mai organizam anul acesta, nici nu am apucat sa ne asezam la masa. Turneul mai figureaza pe site-ul WTA, dar e o chestiune din oficiu care a ramas acolo", a declarat George Cosac, al doilea om in Federatia Romana de Tenis.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus