Stiri de ultima ora

Scene teribile: O handbalistă de la Corona Braşov a izbucnit în plâns la audierile cazului de dopaj! Ce a spus

Scene teribile: O handbalistă de la Corona Braşov a izbucnit în plâns la audierile cazului de dopaj! Ce a spus
Sport
Corona Braşov riscă retrogradarea după ce şi-a supus handbalistele unui tratament interzis de refacere. Din păcate, în aceste zile, cel mai mare calvar e trait chiar de jucătoare.

Corona Braşov e un club ca şi „mort“, fiind greu de crezut că poate scăpa cu o altă sancţiune decât retrogradarea după ce şi-a dus sportivele la un tratament cu laser intravenos, interzis de Agenţia Mondială Antidoping (WADA).

Rămâne de văzut, practic, cu ce sancţiuni se vor alege handbalistele Coronei! Şase dintre ele au ratat deja Mondialul din Japonia din cauza acestui scandal. Vorbim despre Laslo, Bazaliu, Bucur şi Buceschi (România), Pavicevici (Muntenegru) şi Barbosa Gomes (Brazilia). De altfel, potrivit gsp.ro, ultima a fost protagonista unui episod teribil, atunci când a apărut în faţa Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Handbal (FRH) pentru a da explicaţii.

Jucătoarele suspendate provizoriu riscă să piardă dreptul de joc pentru o perioadă ce poate varia între 6 luni şi 4 ani. Totuşi, sunt şanse ca handbalistele să primească sancţiunea minimă, dacă vor colabora cu agenţii antidoping în timpul audierilor.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus