Stiri de ultima ora

Scenariu TERIBIL pentru Barcelona! Messi ar putea rata primul El Clasico al sezonului! Anuntul de ULTIMA ORA facut de FIFA |

Scenariu TERIBIL pentru Barcelona! Messi ar putea rata primul  El Clasico  al sezonului! Anuntul de ULTIMA ORA facut de FIFA |
Sport
Selectionerul Argentinei intentioneaza sa-l convoace pentru meciurile programate pe 8 si 13 octombrie. Oficialii Barcelonei si-au exprimat ingrijorarea si au anuntat FIFA ca nu vor sa cedeze fotbalisti pentru actiunile nationalelor in contextul pandemiei de coronavirus. 

Presedintele FIFA, Gianni Infantino, a anuntat, insa, federatia argentiniana ca se va putea baza pe jucatorii legitimati la cluburi europene. 

In aceste conditii, Messi ar putea rata primul "El Clasico" din sezonul 2020/21 al La Liga. 

Pe 8 si 13 octombrie, echipa nationala a Argentinei va intalni reprezentativele din Ecuador, respectiv Bolivia, in doua partide contand pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022. 

Reprezentantii FIFA au confirmat programul sud-americanilor, iar daca va merge la nationala, Messi ar urma sa stea ulterior 14 zile in carantina. Asta ar insemna ca superstarul Barcelonei sa rateze 3 partide din campionatul Spaniei, inclusiv meciul cu Real Madrid. 

Selectionerul Argentinei, Lionel Scaloni, pune un accent deosebit pe faptul ca si-l doreste pe Lionel Messi capitan al echipei, acesta fiind singurul care mentine vie speranta calificarii la turneul final din Qatar. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus