Stiri de ultima ora

Scandal uriaş după Viitorul - Poli Iaşi: Acuze dure la adresa echipei patronate de Hagi

Scandal uriaş după Viitorul - Poli Iaşi: Acuze dure la adresa echipei patronate de Hagi
Sport
Ceaţa a împiedicat reluare partidei din care s-au scurs 68 de minute, luni seară. Drept urmare, meciul va fi reprogramat, urmând să înceapă din primul minut. Decizia i-a scos din sărite pe moldoveni.

Poli Iaşi, aflată pe ultimul loc al Ligii I, a fost foarte aproape de a obţine un punct mare, după deplasarea de la Ovidiu. Practic, dacă moldovenii ar mai fi rezistat 22 de minute fără gol primit, ei s-ar fi întors acasă cu o remiză preţioasă.

Acum, având în vedere că cele 68 de minute de luni seară s-au jucat, practic, degeaba, ieşenii au pierdut şi timp, dar şi bani, făcând o deplasare costisitoare la Ovidiu. De aceea, potrivit Telekom Sport, preşedintele clubului, Ciprian Paraschiv, a spus că Poli Iaşi va cere câştigarea meciului la „masa verde“, pe motiv că cei de la Viitorul n-au pornit, astăzi, instalaţia de noctură pentru a permite reluarea jocului.

Ce a spus Ciprian Paraschiv?

*Vom face contestaţie, vom scrie raport, vom vedea ce vor decide comisiile abilitate. E evident că o echipă n-a vrut să joace şi n-au vrut să dea drumul jocului.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus