Stiri de ultima ora

Scandal în Turul Franţei. Un coechipier al lui Chris Froom, exclus din cursă după ce i-a dat un pumn unui alt ciclist VIDEO

Scandal în Turul Franţei. Un coechipier al lui Chris Froom, exclus din cursă după ce i-a dat un pumn unui alt ciclist VIDEO
Sport
Ciclistul italian Gianni Moscon, unul dintre coechipierii lui Chris Froome în cadrul formaţiei Sky, a fost exclus din Turul Franţei după o altercaţie pe care a avut-o cu un adversar, duminică, în timpul etapei a 15-a.

La scurt timp după startul de la Millau, Moscon a lovit cu pumnul un rutier de la echipa Fortuneo, care dorea să protejeze tentativa de evadare a liderului său, Warren Barguil.

"La 800 m după startul etapei a 15-a, Elie Gesbert a încasat un pumn de la Gianni Moscon. După ce a vizionat imaginile, juriul comisarilor a decis excluderea ciclistului de la Sky din Turul Franţei", a precizat echipa Fortuneo într-un comunicat postat pe Twitter.

Incidentul a fost calificat drept "agresiune deosebit de gravă" de către juriul comisarilor cursei din Hexagon, care a analizat acest caz duminică seara.

"Susţinem şi acceptăm decizia organizatorilor turului. Vom aborda acest incident cu Gianni după Turul Franţei şi vom decide dacă trebuie să luăm măsuri suplimentare", a afirmat managerul general al echipei Sky, Dave Brailsford.

În vârstă de 24 ani, Gianni Moscon a fost implicat în mai multe incident în trecut, chiar dacă se află la doar cel de-al treilea său sezon în plutonul profesionist sub culorile echipei Sky.
www.rtv.net

Articole similare :
comments powered by Disqus