Stiri de ultima ora

Romania - Olanda, LIVE TEXT de la 17:00 | Tricolorele , fata in fata cu campioana mondiala! Nationala lui Neagu incearca sa obtina a doua victorie la Campionatul European |

Romania - Olanda, LIVE TEXT de la 17:00 |  Tricolorele , fata in fata cu campioana mondiala! Nationala lui Neagu incearca sa obtina a doua victorie la Campionatul European |
Sport
Romania face cel mai slab Campionat European din 1998 incoace, cu 4 infrangeri in 5 meciuri, fiind aproape de cea mai slaba clasare din istoria nationalei de handbal la un turneu final. Tricolorele nu pot incheia Campionatul European mai sus de locul 11, desi mai au un meci de disputat. 

De cealalta parte, campioana mondiala Olanda nu mai are sanse sa joace semifinalele, insa poate lupta pentru locul 5 sau 6, daca invinge Romania, iar Germania pierde cu Croatia. 

Portarul Tess Wester detine recordul pentru cele mai multe mingi salvate in turneu, 59, insa eficienta ei este de 31%, spre deosebire de Denisa Dedu si Yuliya Dumansaka, a caror eficienta este de 34%. 

Cele trei victorii ale olandezelor in fata Romaniei au avut loc la Campionatul European, inclusiv victoria cu 24-20 din urma cu doi ani in meciul pentru medalia de bronz. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus