Stiri de ultima ora

România, în urna a treia la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de Tineret | Romania Libera

România, în urna a treia la tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de Tineret | Romania Libera
Sport
România face parte din urna a treia la Campionatul European Under 21 unde vor participa 16 echipe repartizate în patru grupe.

Actualizat: 23.11.2020 - 11:16

UEFA a stabilit componența grupelor valorice pentru tragerea la sorți a celor 4 grupe a câte patru echipe ce se vor lupta pentru primele două poziții, cele ce asigură calificarea în fața următoare a Campionatului European U21.

România face parte din grupa a treia valorică, alături de Croația, Cehia și Rusia. În prima urnă au fost repartizate naționalele de tineret ale Spaniei, Germaniei, Franței și Angliei iar în urna a doua valorică sunt Danemarca, Italia, Portugalia și Olanda. Cele mai slab cotate naționale sunt în urna a patra: Elveția, Islanda, Slovenia și Ungaria.

Ungaria și Slovenia, țări organizatoare, au fost desemnate cap de serie și au fost repartizate în Grupa A, respectiv Grupa B, iar lor li se vor alătura câte o echipă din urnele valorice 1, 2 și 3. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 10 decembrie, de la ora 10.30, ora României, anunță Federația Română de Fotbal.

Meciurile din grupele Campionatului European de Fotbal pentru echipele sub 21 ani vor avea loc între 24 și 31 martie 2021. Formațiile de pe primele două locuri din cele patru grupe vor juca în fazele eliminatorii programate în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus