Stiri de ultima ora

România – Croaţia, în direct la TVR 1 şi TVR HD – LIVE TEXT de la 19.30

România – Croaţia, în direct la TVR 1 şi TVR HD – LIVE TEXT de la 19.30
Sport
România – Croaţia, în direct la TVR 1 şi TVR HD – LIVE TEXT de la 19.30

Reprezentativa României U21 întâlneşte astăzi selecţionata Croaţiei în primul meci al Grupei C. Partida începe la 19.25 pe TVR 1 şi TVR HD.

România-Croaţia, de la 19:25, pe TVR 1 şi TVR HD

După o pauză de 21 de ani, echipa naţională de tineret debutează azi la Campionatul European de Fotbal U21 din Italia. Pe stadionul din la Serravalle, San Marino, sunt aşteptaţi foarte mulţi suporteri români.

În preliminarii, naționala a fost condusă de doi selecționeri: Daniel Isăilă, primele 6 partide, Mirel Rădoi, ultimele 4. Mirel Rădoi (38 de ani) este cel mai tânăr selecţioner de la actuala ediţie a Campionatului European U21.

”Sunt sigur că va fi o partida dificilă cu Croația. Ambele echipe au organizare defensivă foarte bună, dar ambele au jucători de atac foarte buni. Sper că după meci să facem fericiți suporterii care vor fi în tribună", a declarat Rădoi la conferinţa de presă.

Mirel Rădoi s-a hotărât asupra primului 11: Ionuţ Radu - Manea, Nedelcearu, Paşcanu, Fl.Ştefan - T.Băluţă, Cicâldău - Man, Hagi, Ivan - Puşcaş.

Răzvan Marin, marele absent din lotul României, le-a transmis un mesaj de încurajare colegilor săi de la echipa naţională U21, înainte de meciul cu Croaţia: "Sunt alături de voi cu sufletul, îmi doresc să ajungeţi cât mai departe!"

În preliminarii, România U21 a terminat prima într-o grupă foarte puternică, cu Portugalia, Bosnia, Țara Galilor, Elveția și Liechtenstein. Naționala a avut un parcurs fără înfrângere, cu 7 victorii și 3 meciuri egale, având cea mai bună apărare din preliminarii (doar 4 goluri primite) și unul dintre principalii marcatori, George Pușcaș (7 goluri). În cele 10 meciuri, Naționala a avut doi jucători care au bifat toate minutele, portarul Ionuț Radu și fundașul central Alexandru Pașcanu.

Înainte de meciul România – Croaţia, Vlad Lucian Arhire îl va avea invitat la Studio Euro (ora 19:00) pe Ionuţ Luţu, căpitanul naţionalei de tineret de la Campionatul European U21 din 1998.

Toate cele 21 de partide ale Campionatului European de Fotbal U21 sunt în direct la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus