Stiri de ultima ora

România – Anglia, EURO 2019 | Omul care s-a luptat pentru regula under 21: "Se vede acum la naţionala de tineret, care face istorie. L-am pisat la cap non-stop pe Burleanu să introducă regula"

România – Anglia, EURO 2019 | Omul care s-a luptat pentru regula under 21: Se vede acum la naţionala de tineret, care face istorie. L-am pisat la cap non-stop pe Burleanu să introducă regula
Sport
Fostul selecţioner vede naţionala lui Ianis Hagi calificată în semifinale cu 5 puncte. “Am avut emoţii, am trăit cu sufletul la gură, chiar m-am bucurat pentru ei. Sper ca astăzi să scoatem un punct şi un punct cu Franţa şi să ne calificăm”, a spus Dulca, care ţine pumnii naţionalei lui Rădoi, chiar dacă fiul său, Marco Dulca, nu a fost selecţionat pentru Euro: “Marco a jucat în 7 meciuri din preliminarii, apoi a fost accidentat, dar sigur e alături de colegi, vorbeşte cu ei, le ţine pumnii şi este tânăr, mai poate să fie convocat, urmează o altă campanie. Important este ce se întâmplă cu naţionala de tineret, care face istorie”.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus