Stiri de ultima ora

România a demolat Germania la rugby. Victorie la un scor astronomic pentru "stejari", care au jucat remarcabil

România a demolat Germania la rugby. Victorie la un scor astronomic pentru stejari, care au jucat remarcabil
Sport
Naţionala României de rugby a învins categoric Germania, pa Cluj Arena, în primul meci retur din Rugby Europe Championship (REC).

România s-a impus cu un categoric 85-6, după ce în meciul tur, stejarii au capitulat, în mod surprinzător, în faţa Germaniei, scor 38-41.

România ocupă prima poziţie în Rugby Europe Championship, iar dacă îşi va păstra această poziţie va fi sigură de un loc în Grupa A de la CM 2019.

Dacă vor rata prima poziţie, ”Stejarii” vor mai avea şi alte oportunităţi de a se califica la Mondialul din ”Ţara Soarelui Răsare”. Dacă ratează poziţia care o califică direct, naţionala noastră va fi obligată să se impună în barajul cu ocupanta locului 3, în Pacific Tri-Nations (Samoa) sau să câştige turneul de recalificare, la care vor mai participa o echipa din America, una din Africa şi una din Asia/Oceania. De menţionat este faptul că în cazul în care România s-ar califica la capătul turneului de recalificare, va fi repartizată în Grupa B, alături de actuala campioană a lumii, Noua Zeelandă, şi de Africa de Sud, medaliata cu bronz de la ediţia precedentă a Cupei Mondiale.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus