Stiri de ultima ora

Rică Răducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat în spital |

Rică Răducanu a fost diagnosticat cu COVID-19: Fostul portar este internat în spital |
Sport
Rică Răducanu a fost testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus. Fostul portar este internat în spital împreună cu soția lui, care a fost, de asemenea, diagnosticată cu COVID-19. Anunțul a fost făcut, miercuri, de fcrapid.ro.

Rică Raducanu a fost testat pozitiv cu coronavirus 

"Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19", au transmis reprezentanții clubului Rapid printr-un comunicat.

Rică Raducanu are 74 de ani. În cea mai mare parte a carierei sale a jucat la Rapid, însă a evoluat și la cluburi precum Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

De asemenea, Rică Răducanu a jucat de 61 de ori în tricoul naționalei României.

Cine este Rică Raducanu 

A fost mereu un personaj pitoresc, de la portarul care bătea lovituri de la 11 metri până la faptul că a fost surprins în ofsaid. A fost comparat cu un alt geniu rebel, Ilie Năstase, şi a avut o carieră în teatru şi film. 

”Eu sunt cunoscut peste tot, am fost un amărât şi am ajuns cunoscut peste tot, am faţă comercială!

Am câştigat mai mult din teatru şi film decât din fotbal. La Teatrul Constantin Tănase am stat 10 ani, m-a luat Bibanu (n.r. actorul Dem Rădulescu). Aveam 1.000 de lei pe seară la Tănase, iar de la filmul «Totul despre fotbal» am luat cam cât o maşină la vremea aceea”, a povestit Rică Răducanu, în ziua când a împlini 74 de ani, potrivit DigiSport .
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus