Stiri de ultima ora

Real Madrid nici nu vrea sa auda! Motivul pentru care Ronaldo nu are nicio sansa sa revina pe Bernabeu  |

Real Madrid nici nu vrea sa auda! Motivul pentru care Ronaldo nu are nicio sansa sa revina pe Bernabeu  |
Sport
Potrivit EuroSport, oficialii de pe Santiago Bernabeu nu iau, insa, in considerare revenirea lui Ronaldo. Clubul negociaza pentru reducerea salariilor si, in contextul pandemiei de coronavirus, nu si-ar putea permite sa-i plateasca portughezului 60 de milioane de euro anual, tinand cont si de varsta acestuia. 

Real Madrid does not consider Cristiano return & they are clear about it.

Despite players & Coaches being open to it but the board has other objectives and financially they can’t afford his salary (+60M with taxes) for his age while asking other players to reduce 10% [EuroSport]

— Real Madrid Info ³⁴ (@RMadridInfo) March 16, 2021

In aceste conditii, revenirea lui Ronaldo la Real Madrid este exclusa, chiar daca antrenorul Zinedine Zidane a declarat recent ca i-ar placea sa il antreneze pe fotbalistul care a scris istorie in tricoul galacticilor . 

"Ronaldo la Real? Se poate intampla, da, se poate intampla. Stim ce fel de om este si ce a realizat aici, dar acum e jucatorul lui Juventus si trebuie sa-l respectam. Am avut norocul sa-l antrenez. E un atacant impresionant, dar vom vedea ce i se va potrivi. Acum e la Juve, iar Juve se bucura de el", a spus Zidane.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus