Stiri de ultima ora

Raspuns transant al patronului lui Dinamo Kiev dupa ATACUL ultrasilor in urma venirii lui Mircea Lucescu: "Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an" |

Raspuns transant al patronului lui Dinamo Kiev dupa ATACUL ultrasilor in urma venirii lui Mircea Lucescu: Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an |
Sport
Vestea numirii lui Mircea Lucescu, fost antrenor pentru 12 ani la Sahtior Donetsk, i-a infuriat pe fanii lui Dinamo Kiev, cu care Il Luce a mai avut contre in perioada petrecuta in Ucraina.

Ultrasii nu au uitat rivalitatea avuta cu antrenorul roman si l-au criticat pe patronul clubului, Igor Surkis pentru decizia luata. Raspunsul acestuia nu a intarziat sa apara.

"Sahtior a avut succes pentru ca a recrutat manageri profesionisti care isi cunosteau meseria. Akhmetov nu s-a implicat niciodata in viata echipei, s-a comportat ca un patron. Toata lumea poate da sfaturi din afara. Eu am cheltuit un miliard si jumatate de cand sunt la club. 

Aratati-mi pe cineva dispus sa investeasca la echipa si eu o cedez. E usor sa conduci pe banii altcuiva! Investiti voi! Bagati 30 de milioane de dolari pe an si conduceti clubul. Eu ma dau la o parte, numiti antrenorul si faceti ce vreti atunci", a fost mesajul lui Igor Surkis pentru ultrasi. 
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus