Stiri de ultima ora

Probleme pentru Ştefan Radu! Fundaşul lui Lazio a ieşit accidentat după doar 15 minute în meciul cu Chievo

Probleme pentru Ştefan Radu! Fundaşul lui Lazio a ieşit accidentat după doar 15 minute în meciul cu Chievo
Sport
Ştefan Radu (32 de ani), fundaşul lui Lazio, a suferit o accidentare în timpul meciului cu Chievo, din runda cu numărul 33 a Serie A, şi a fost forţat să părăsească terenul după doar un sfert de oră.

Fostul internaţional român a revenit pe teren după două săptămâni de pauză, cauzate tot de o accidentare, iar în minutul 13 a avut un contact mai dur cu atacantul lui Chievo, Mariusz Stepinski. Radu a acuzat dureri la la glezna stângă, a părăsit terenul fiind ajutat de staff-ul medical şi a încercat să continue partida. După încă o fază în care s-a aflat pe teren, fundaşul a cerut schimbare, iar Simone Inzaghi l-a înlocuit cu Luiz Felipe.

Ştefan Radu a fost folosit în 30 de partide din acest sezon, iar pentru Lazio urmează returul semifinalelor Cupei Italiei, contra lui AC Milan, după 0-0 în tur. Formaţia din capitala Italiei luptă şi pentru un loc care să o ducă în cupele europene. După 33 de etape, Lazio ocupă locul şapte în Serie A, cu 52 de puncte.

Transferat în 2008, de la Dinamo , Radu este unul dintre cei mai longevivi jucători din Serie A, fundaşul evoluând de 11 sezoane la Lazio. Românul a acumulat 345 de jocuri şi a înscris şapte goluri pentru "biancocelesti".
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus