Stiri de ultima ora

Prima reactie a lui Cosmin Olaroiu dupa propunerea din Emirate! "Imi doresc mult sa antrenez o echipa nationala, dar e foarte greu acum!" |

Prima reactie a lui Cosmin Olaroiu dupa propunerea din Emirate! Imi doresc mult sa antrenez o echipa nationala, dar e foarte greu acum! |
Sport
Antrenorul lui Jiangsu Suning a recunoscut ca oferta este tentanta, insa a spus ca in prezent el este sub contract cu echipa din China pe care nu o poate lasa.

"Eu sunt foarte onorat ca am aceste oferte. Unele dintre ele sunt reale, altele mai putin reale. Am mai avut oferte de-a lungul timpului de la echipe de club, chiar si de la echipe nationale, insa, in momentul de fata, eu am un contract si cred ca e foarte greu sa plec in momentul asta. Si pentru mine, si pentru ei. 

Mi-as dori foarte mult sa antrenez o echipa nationala si mai ales echipa nationala a Emiratelor Arabe Unite, unde am avut momente de satisfactie foarte mari si m-as bucura si ar fi o onoare pentru mine. Insa, la momentul asta, cred ca e prematur sa discutam despre lucrul asta, pentru ca mai am un an si jumatate de contract si trebuie sa il duc la bun sfarsit", a declarat Cosmin Olaroiu pentru Telekom Sport.

Reamintim ca presa din Emiratele Arabe Unite a scris faptul ca echipa nationala are ca obiectiv calificarea la Campionatul Mondial din 2022, care va avea loc in Qatar, si ca , el avand astfel sansa sa revina in elita fotbalului mondial.

Olaroiu este antrenorul lui Jiangsu Suning din martie 2018 si mai are contract pana la finalul anului 2021. De-a lungul carierei, el a mai antrenat echipele FC National, Steaua, Poli AEK, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, Al Ahli si Al Shabab si a fost selectionerul nationalei Arabiei Saudite in perioada decembrie 2015 - ianuarie 2015.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus