Stiri de ultima ora

Prima reacţie a preparatorului Marian Lupu, după ce Becali l-a făcut praf în direct la TV: "Era de aşteptat ca Dennis Man să se accidenteze"

Prima reacţie a preparatorului Marian Lupu, după ce Becali l-a făcut praf în direct la TV: "Era de aşteptat ca Dennis Man să se accidenteze"
Sport
Contactat de Gazeta Sporturilor, fostul preparator fizic al FCSB-ului, Marian Lupu, a refuzat să intre în direct la GSP Live, dar a dezvăluit că accidentarea lui Dennis Man nu e întâmplătoare: "Era de aşteptat ca Dennis Man să se accidenteze!", a spus Marian Lupu, marţi dimineaţă.

Luni, în minutul 16 al meciului FCSB - Botoşani , Dennis Man a căzut pe gazon şi a făcut semn că nu mai poate continua. Antrenorul Bogdan Andone l-a introdus pe Mihai Bălaşa în locul lui Dennis Man, iar puştiul venit după EURO 2019 U21 a părăsit terenul în lacrimi.

Man s-a accidentat fără să fie atins de nimeni, la capătul unei faze de atac a FCSB, încheiate cu un şut al lui Ionuţ Vînă, puţin pe lângă poarta lui Eduard Pap. Acesta a simţit ceva la coapsa piciorului stâng, după care s-a prăbuşit pe gazon, iar medicii au intervenit imediat pentru a-i acorda îngrijiri. Dennis Man a izbucnit în lacrimi pe gazon, semn că accidentarea ar putea fi una gravă, iar doctorul FCSB a făcut semn că Man trebuie să iasă de pe teren. După ce a părăsit terenul, Man a fost ajutat să meargă până la vestiar.

Conform primelor informaţii, s-ar părea că Dennis Man a suferit o ruptură musculară.

Becali l-a atacat în direct la TV pe Marian Lupu, după 0-2 cu FC Botoşani: "Eu cred că echipa e distrusă, e o uzură care se întâmplă de mai multă vreme datorită preparatorului fizic. Eu cu Ilie am vorbit, mie îmi spunea. Băi Gigi, băi vezi că nu ai preparator. Colaboratorii au spus că nu are legătură preparatorul, ci antrenorul. Acum a ieşit totul la iveală: s-a distrus echipa! O să pun la punct totul. De mâine, nutriţionist, preparator fizic şi mai multe lucruri care se vor lua la echipă", a spus Becali, la Digi Sport.

Dragoş Nedelcu, Mihai Pintilii, Ioan Hora, Marko Momcilovic, Alexnadru Stan, Harlem Gnohere, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman şi acum Man sunt jucătorii care au umplut infirmeria la FCSB.

Becali îi pusese gând rău de mult lui Marian Lupu: a vrut să-l dea afară de trei ori în 2018

Marian Lupu, preparatorul fizic care trebuia să "revoluţioneze" jocul FCSB, a fost dat afară de Gigi Becali. Patronul "roş-albaştrilor" s-a săturat să aibă infirmeria plină şi a luat decizia ca Lupu să fie îndepărtat. Asta după ce Ioan Hora (30 de ani) e ultimul fotbalist care s-a accidentat, suferind o întindere la antrenamente. ProSport a semnalat de mai multe ori faptul că preparatorul fizic îi "rupe" pe fotbaliştii FCSB.

Din nou, pe finalul anului 2017. ”Combinaţia dintre ideile lui Dică şi practicile lui Lupu este devastatoare. Faptul că se lucrează mult fără minge, fizic, i-a pus la pământ pe cei care abia au venit la echipă sau pe cei cu sensibilităţi. Jucătorii îşi dau seama de asta şi au început să strâmbe din nas la planul de antrenament”, spuneau sursele ProSport la finalul lui 2017, când, la fel, FCSB avea infirmeria plină. Atunci, Romario Benzar se reaccidenta şi suferea o nouă ruptură musculară, după ce revenirea i-a fost forţată.
www.prosport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus