Stiri de ultima ora

Prima reacție a lui Darren Cahill după ce Simona Halep s-a logodit

​Simona Halep a anunțat recent că s-a logodit, vestea venind înainte de revenirea sportivei noastre pe terenurile de tenis. Locul 3 WTA, Simona va încerca să-și apere titlul cucerit la Wimbledon la ediția din 2019. Darren Cahill a comentat ultimul eveniment din viața privață a sportivei pe care o antrenează.

Darren Cahill și logodna Simonei Halep

"Sunt invitat la nuntă? Trebuie să verific dacă sunt invitat. I-am spus lui Toni că este cel mai norocos bărbat din lume şi acum cred că sunt multe inimi frânte, fiindcă Simona s-a logodit. Aşa că trebuie să ţin degetele încrucişate, că primesc şi eu o invitaţie la nuntă. Sper să vină" - Darren Cahill, într-o conferință de presă, citat de Digisport.

Ce spune Halep despre inelul primit

"E foarte frumos (n.r. - inelul de logodnă) și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine.

Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea" - Simona Halep, în cadrul unei conferințe de presă.

Simona Halep (29 de ani) şi Toni Iuruc (42 de ani) formează un cuplu din 2019. Iuruc, om de afaceri din Constanța, a mai fost căsătorit de două ori.Simona Halep a reînceput pregătirile după accidentarea suferită la Roma . Jucătoarea noastră a anunțat că (20-26 iunie) înainte de a încerca să-și apere titlul de la Wimbledon.
HotNews.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus