Stiri de ultima ora

Presa din Cehia analizeaza problemele de la FCSB inainte de duelul cu Slovan Liberec: "Antrenorul va avea mari dureri de cap!"  |

Presa din Cehia analizeaza problemele de la FCSB inainte de duelul cu Slovan Liberec: Antrenorul va avea mari dureri de cap!  |
Sport
Pentru meciul de joi seara, FCSB mai are doar 9 jucatori de camp valizi. FCSB trebuie sa aiba pe foaia de joc minim 13 fotbalisti, dintre care cel putin un portar. Clubul ceh a anuntat pe site-ul oficial ca va face deplasarea in Romania pentru meciul de joi, insa nu a specificat vreo posibila amanare a partidei, asa cum isi doresc cei de la FCSB. 

Presa din Cehia pune la indoiala primul 11 pe care FCSB il va alinia, site-ul denik.cz titrand: "Vor juca din nou cu tinerii? Deja au mai facut asta odata". De asemenea, cehii vad o misiune foarte grea pentru antrenorul lui Slovan, Pavel Hoftych, care trebuie sa incerce sa anticipeze echipa de start si tactica pe care FCSB o va avea, lucru aproape imposibil in conditiile de fata. 

"In runda urmatoare, FCSB va juca cu Liberec joi. Antrenorul Pavel Hoftych trebuie sa aiba mari dureri de cap, deoarece este foarte greu de prezis componenta echipei FCSB-ului, atunci cand nici macar nu-si cunoaste omologul de pe banca romanilor", a scris site-ul denik.cz.

Cei de la sport.cz, scriu faptul ca meciul de joi se va disputa la Giurgiu, un oras nu tocmai cochet, care este la granita dintre Romania si Bulgaria. 

"Meciul nu va fi jucat la Bucuresti, ci in Giurgiu. Nu este tocmai un oras cochet, aflandu-se la granita dintre Romania si Bulgaria. Liberec a pierdut contra echipei locale de aici, acum 6 ani in turul al treilea preliminar Europa League", au scris cei de la sport.cz.
sport.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus